Verslag NK 2019

Op 26 mei vond het NK slalom plaats voor Senioren en oudere jeugd.
Ik heb ook meegedaan. Op zaterdag mocht ik al met Maarten en Kasper Holdrinet mee om de baan te gaan oefenen. Ik vond het best spannend en enkele poortjes sloegen we over. Na het oefenen hebben we pizza gegeten en daarna in de telkamer geslapen.

De volgende dag was de wedstrijd, mijn vader, moeder en opa kwamen kijken. Uiteindelijk heb ik een mooie beker gekregen omdat ik de jongste deelnemer was die aan de wildwater wedstrijd had mee gedaan.
Het was een leuk en gezellig weekend en hoop hier nog vaker te kunnen varen.

Stijn

Uitslag NK kanoslalom

Op het NK waren een mooi aantal VKC-ers aanwezig, die ook nog een uitstekende prestatie neergezet hebben. Voor de volledige uitslag, zie RaceGorilla, voor de uitslagen van de VKC-ers, zie hieronder:

K1 Heren Senioren

  • 1. Maarten Hermans
  • 2. Marnix Teunissen
  • 4. Dirk Hermans

K1 Dames Senioren

  • 1. Suzan van de Meerakker

K1 Heren Junioren

  • 5. Menno van de Meerakker
  • 9. Stijn Schoofs

K1 Heren Veteranen

  • 3. Jeroen Keeris
  • 5. Guido Crevecoeur
  • 6. Dick Balvers