Verslag HKC wedstrijd

Dit jaar hebben we op de HKC wedstrijd weer gezien dat het weer slechts een bijzaak is wanneer je met veel plezier in je kano van de startschans afglijdt. Met een heel bataljon VKCers waren we goed vertegenwoordigd in alle categorie├źn (behalve C2). Het weer werkte zo lekker mee dat gedurende de wedstrijd de Dommel zelfs aan het stijgen was. Prachtig om te zien dat na een lange droge zomer de kanoers op de kant stonden te dansen als er vloeibare zonneschijn uit de lucht komt gevallen. Als dat nog niet genoeg was kreeg Guido bij de start van het ploegen nog een vloedgolf over zich heen van de eerste uit de ploeg die van de schans af denderde. Een heerlijk vochtig weekend dus en het was maar goed dat de fam. Schram met de VW bus was anders hadden we geen plek voor alle gescoorde medailles en snoepzakken.