Fotoverslag VKC wedstrijd

26 September werd de VKC wedstrijd gehouden. Het was erg geslaagd! Hieronder zie je een paar foto’s (genomen door Reja) voor een sfeerbeeld.

Verslag van een telpost…
Joppe ging met de c1 manschaft om net voor poortje 19 (leek verkeerd opgekant te hebben in het keerwater) en probeerde te eskimoteren. Dit mislukte en ook een tweede en derde poging lukte niet. Happend naar adem probeerde hij naar de punt van een van de andere vaarders te zwemmen, maar dit lukte niet. Hij sloeg op zijn boot af om hem om te laten draaien door zijn teamgenoten, dat lukte, en ze hebben het parcours beneden (met slechts 1 tikker op 16 meen ik) verder netjes afgerond. Wel met een beetje een rood hoofd. Had wat mij betreft eigenlijk een medaille voor de strijdlust bij mogen horen, maar daar denk ik nu pas aan.