Opruimdag VKC loods

Zaterdag 30 oktober hebben we met een paar mensen de VKC loods eens even goed opgeruimd en schoon gemaakt. Wat een berg troep kwam daar uit zeg! Naast een heleboel oude bouwmaterialen en stapels frikandellenbakjes kwamen we ook een heel aantal kano- en peddeltassen tegen. Aan iedereen de vraag om die netjes thuis te bewaren en niet in de kast van de VKC te stoppen.

Verder hebben we ook de peddelrekken helemaal leeg gemaakt en alle peddels tegen de muur gezet. Als iedereen zijn/haar eigen peddel weer in het rek zet, dan weten we welke peddels over zijn. Ben je niet in de gelegenheid om je peddel zelf in het rek te zetten, stuur dan even een berichtje welke peddel van jou is, dan zorgen we dat die opgeruimd wordt. Voor alle peddels die eind december 2021 nog tegen de muur staan, gaan we op zoek naar een nieuw baasje. Voor de raftpeddels wordt nog een rek gefabriceerd.

Na al het opruimen heeft Olaf een heerlijk kopje koffie voor ons gezet en konden we nog even genieten van een gevulde koek. Ook al smaakte de koffie en de koek goed, hopen we toch dat de loods voorlopig even netjes kan blijven en we niet snel aan een nieuwe opruimdag toe zijn 🙂