Lekker weer in Sauheid

De wedstrijd in Sauheid was wat ons betreft een groot succes. Het clubhuis en het parcours waren na de overstromingen van afgelopen voorjaar volledig verwoest waardoor de mensen van Mava alle registers moesten opentrekken om toch een wedstrijd te kunnen organiseren op 10 oktober 2021.  Nou dat is gelukt! Perfect weer. Mooi parcours, Belgische tijdwaarneming. Zelf noemden ze het een ‘competition des Amis’. Joris Klinkenbijl, Guido Creveceur, Olaf van Bommel, Robbert Bouten waren voor VKC van de partij… Verder zagen we nog Maarten Holdrinet, Ashwin Zax, wat HWC-ers, Utrechtenaren en Batavieren. Druk was het niet te noemen en om te zorgen dat deze wedstrijd nog lang georganiseerd wordt stellen wij voor dat iedereen zich inschrijft volgend jaar.

Olaf in actie

Joris in de problemen bij de training