Trip naar Holibu

Op 6 november gingen we gezellig met de VKC naar Hohenlimburg, oftewel Holibu om het gemakkelijk te maken. Het plan was om flink te gaan slalom trainen en ook nog wat te gaan freestylen, maar dat plan viel bijna in het water omdat ze al begonnen waren met het verbouwen van de baan en er daarom een flinke buis vlak boven het water oppervlak lag. Gelukkig was er nog een flink stuk baan over onder de buis, en konden we toch gaan varen, zij het met een ietwat aangepast trainingsprogramma.

We hadden ‘s morgens om acht uur afgesproken bij de loods en (bijna) iedereen was echt keurig op tijd, ondanks het vroege tijdstip. De boten lagen snel op de auto’s en we gingen met z’n allen op pad naar Duitsland. Ook daar liep alles vlot en al snel konden we gaan beginnen met trainen. In vier verschillende groepen verdeelden we ons over de baan en er werd hard gevaren.

Toen het tijd was voor de lunch, hadden Joyce en Koen al vanalles klaar gezet, inclusief barbecue om de hamburgers en kipsateetjes die nog over waren van de ALV te bakken! Dat werd aangevuld met al het lekkers dat iedereen meegenomen had en we hadden een heerlijke lunch. Maar aangezien we nou eenmaal niet naar Holibu gekomen waren om te lunchen, zat iedereen al gauw weer in de boot.

Ook ‘s middags werd er weer goed gevaren, deze keer niet alleen slalom maar ook een freestyletraining. Na een tijdje was iedereen moe of koud en was het dus tijd om weer naar huis te gaan. Een aantal mensen ging snel eerst nog even een broodje kebab halen om de traditie in ere te houden, maar daarna ging iedereen moe en voldaan weer naar huis. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!