Locatie zomerkamp

Stem mee voor de locatie van zomerkamp!

Optie 1: Sault Brenaz

Afstand en tijd vanaf de VKC: 804 km, 8u31 rijden.
Niveau slalombaan: begint gemiddeld, in het midden wat moeilijker met de grote drop en de drie walsjes, daarna makkelijk totdat je op vlak water uit komt in de rivier. Bij een goede waterstand staat daar nog een leuke surfgolf. In totaal 600m lang.
Camping: naast de slalombaan
Omgeving: In de omgeving kun je mooi wielrennen en ook klimmen is een optie. Verder is het natuurlijk mogelijk om hele dagen met je hydrospeed schuimpje van de baan te gaan.

Optie 2: Argentiere

Afstand en tijd vanaf de VKC: 1041 km, 11u38
Niveau slalombaan: gemiddeld, vlakbij ligt ook een makkelijkere slalombaan (St Clement). Rechte baan, dus elke keer omhoog lopen.
Camping: naast de slalombaan
Omgeving: Dit gebied is buitensport mekka, je kunt er fantastisch wildwatervaren, mountainbiken, klettersteigen, klimmen, wandelen, canyoningen, …

Optie 3: St Pierre de Boeuf

Afstand en tijd vanaf de VKC: 853km, 9u43
Niveau slalombaan: gemiddeld, iets makkelijker dan Sault Brenaz. Lopende band omhoog, maar doordat de baan lang gerekt is loop je alsnog vrij veel.
Camping: naast de slalombaan, maar tenten en campers/caravans/vouwwagens moeten wel op een verschillende plek staan.
Omgeving: Je mag hier niet zwemmen, ook niet op het meer, maar ook hier is hydrospeeden een optie (wel aan de prijs). In Vienne is veel over de Romeinse geschiedenis te zien.